Eveniment literar la Madrid

Eveniment literar la Madrid

Corina Sabău discută despre romanul său

📚 Scriitoarea Corina Sabău va comenta despre cartea sa „Y se oía a los grillos cantar” (Consonni cultura crítica, 2023) într-un dialog cu filologul și jurnalistul Borja Mozo Martín, traducător din română în spaniolă.

🗓️ Data: Vineri, 14 iunie
⏰ Ora: 19:00 – 20:00
📍 Locație: Biblioteca Publică Municipală Iván de Vargas (C. San Justo, 5, Madrid)

Acest dialog este organizat în colaborare cu Editura Consonni și Biblioteca Publică Municipală Iván de Vargas, în cadrul programului special al Feria del Libro de Madrid.

Despre eveniment

Corina Sabău va dezvălui audienței secretele romanului său „Y se oía a los grillos cantar”, o lucrare care explorează experiențele avorturilor clandestine în România lui Ceaușescu prin viața protagonistului din anii ’80. Romanul oferă o perspectivă profundă și sensibilă asupra acestei perioade dificile din istoria României.

Despre autoare

Corina Sabău este o autoare recunoscută, premiată pentru cel mai bun debut la Congresul Romanului Românesc și nominalizată la Festivalul de Prim Roman de la Chambéry (Franța). A publicat al doilea roman, „El amor tenía que ser”, în 2012, iar „Y se oía a los grillos cantar” în 2019. De asemenea, este una dintre fondatoarele Premiilor Sofia Nădejde pentru literatură scrisă de femei.

Despre parteneri

Evenimentul este susținut de Editura Consonni și Biblioteca Publică Municipală Iván de Vargas, contribuind la promovarea literaturii și culturii române în Spania. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu autoarea și să afle mai multe despre contextul istoric și cultural al romanului.

Nu ratați această oportunitate de a participa la un dialog captivant despre literatură, istorie și societate!