Sport și Distracție la Clubul de Natație Barcelona

Sport și Distracție la Clubul de Natație Barcelona

Consulatul General al României la Barcelona, în colaborare cu Clubul de Natație Barcelona, are plăcerea de a vă invita la un eveniment special dedicat copiilor și familiilor lor pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului. Vă așteptăm să petrecem împreună pe 1 iunie, într-o zi plină de activități sportive și recreative, menite să aducă zâmbete și voie bună tuturor participanților.

Detalii Eveniment

📅 Data: 1 iunie
📍 Locație: Clubul de Natație Barcelona

Programul Activităților

🕓 16:00 – Jocuri recreaționale, centru de joacă gonflabil, face painting și jocuri pe plajă (pentru copii peste 2 ani).

🕟 16:30 – Polo pe apă, curse și ștafete, jocuri pe apă cu antrenorul primei echipe CN Barcelona, Andrei Iosep (pentru copii peste 6 ani).

🎶 18:00 – 19:00 – Petrecere Zumba pentru toată familia cu Diana Radu, tehnician sportiv la CN Barcelona.

Participare și Înscriere

Evenimentul este deschis pentru toate familiile care doresc să petreacă o zi activă și veselă, în spiritul comunității românești și internaționale din Barcelona. Locurile sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă înscrieți cât mai rapid.

👉 Confirmarea participării: Până la data de 29 mai, puteți confirma participarea copiilor la fiecare dintre activitățile propuse accesând link-ul de mai jos.

🔗 Link înregistrare: https://www.cnb.cat/open-day-cnb-2024/

Nu ratați această oportunitate de a sărbători Ziua Internațională a Copilului prin sport și distracție, alături de comunitatea noastră vibrantă din Barcelona. Vă așteptăm cu drag! 🎉🌈🎨🏊‍♂️🎈