FlairMakers, inovație românească în ospitalitatea londoneză

FlairMakers, inovație românească în ospitalitatea londoneză

Cu o viziune clară de a transforma industria ospitalității, Raluca Epureanu, fondatoarea platformei FlairMakers, aduce inovație și o soluție practică la lipsa de personal calificat în acest sector. Lansarea iminentă a FlairMakers în Londra promite să revoluționeze modul în care profesioniștii din ospitalitate își găsesc oportunități de muncă temporară, cu posibilitatea de plată în aceeași zi.

Platforma FlairMakers oferă acces nu numai la poziții precum barman, bucătar, ospătar pentru evenimente, hostess, housekeeper, event planner, și consultant în ospitalitate, dar și la traininguri online care ajută la dezvoltarea continuă a competențelor. Înființată de Raluca Epureanu, absolventă a Universității Oxford și cu o carieră de 17 ani în ospitalitatea globală, FlairMakers se distinge printr-un angajament ferm către excelență și inovație.

Prin lansarea acestei platforme, FlairMakers răspunde unei nevoi acute de talente în industria ospitalității, oferind o soluție rapidă și eficientă, care facilitează conexiunea dintre profesioniștii din domeniu și afacerile care au nevoie de serviciile lor.

Pentru profesioniștii în căutarea unor oportunități temporare în industria ospitalității, FlairMakers promite o experiență simplă și rapidă, cu înscrieri pe lista de așteptare deschise pe site-ul lor. Afacerile pot, de asemenea, să se înregistreze pentru a accesa o bază de date extinsă de talente disponibile.

Anticipând lansarea la sfârșitul trimestrului doi, FlairMakers își propune să devină partenerul preferat atât pentru afaceri, cât și pentru profesioniști în ospitalitate. Înscrieți-vă pe lista de așteptare FlairMakers și fiți printre primii care vor experimenta această soluție inovatoare. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial: www.flairmakers.com.