Invitație la dialogul despre literatură și frumusețea pierdută

Invitație la dialogul despre literatură și frumusețea pierdută

Cu Cristian Fulaș și Manuel Vilas

📚 Vino la dialogul despre literatură și sfârșitul frumuseții cu Cristian Fulaș și Manuel Vilas, unde cei doi scriitori vor discuta despre puterea vindecătoare a scrisului.

🗓️ Data: Joi, 13 iunie ⏰ Ora: Între 19:00 și 20:00 📍 Locație: Librăria Sin Tarima (Calle de la Magdalena, 32, Madrid)

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Colegială a Scriitorilor din Spania (ACE), CEDRO (Centrul Spaniol de Drepturi de Reproducere), Automática Editorial și Librăria Sin Tarima, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Dialogurilor Literare Hispano-Române și a Târgului de Carte din Madrid.

Cristian Fulaș este autorul cărții „La vergüenza” (Automática Editorial, 2023), editată și în limba spaniolă, care conține mărturia sa despre lupta împotriva dependenței și conduce la o reflecție profundă asupra vieții și literaturii.

Manuel Vilas este un poet și scriitor spaniol, care a descris perioada sa de dependență alcoolică în romanul „Ordesa” (2018), povestind cum s-a trezit într-o zi în spital din cauza acestei dependențe. Vilas a fost finalist al Premiului Planeta 2019 pentru romanul său „Alegría” și câștigător al Premiului Nadal în 2023 pentru romanul „Nosotros”.

Vă așteptăm să participați la acest eveniment cultural de excepție, unde veți avea ocazia să explorați teme profunde legate de literatură, dependență și vindecare prin scris, alături de doi autori remarcabili.