Curva româncă și inocentul italian

Curva româncă și inocentul italian

În Spania am auzit o frază simplă și interesantă:

„Nu mai spune despre nicio femeie că ar fi curvă până când nu știi tot despre trecutul mamei tale si viitorul fiicei/surorii tale.”

Majoritatea românilor au ceva în sânge, ceva transmis prin gene și colțuri de cârcoteală, superior „Mioriței” (transmisă din gură în gură), ceva cu formă de etichetă și neapărat sinonim – măcar – cu „curvă”.

Nu mai există nume, până și poreclele au dispărut. În ultima vreme toată sluguța lui „miam, mai, nam, frumoas-o” e expertă în marea descoperire a curvelor. Iar mass-media e alta, șefă și mamă peste aceste sluguțe. Ea își „organizează” și își „educă” copiii dependenți cu medicină-low-cost tip „Gioccondo”.

Da, fac aluzie la cazurile în care neapărat un italian, neapărat bătrân, e păcălit de bani neapărat de o româncă, neapărat foarte tânără.

Bineînțeles, românca e o mare curvă, italianul era o persoană foarte cumsecade și mai ales, mai ales îndrăgostit. Așa avem noi, românii, o ciudă, o ură pentru ai noștri. Trebuie să fim împotriva lor. Nu mai luăm în calcul nimic, doar titlul știrii, important e să facem ceva foarte urât din ceva urâțel.

Păi, dragii mei, ce fel de persoana e aia care „invocă” amorul chior și pasional la 70 și, și, și de ani? Ce fel de persoană e aia care „se lasă păcalita” doar de fete sub 30 de ani și un minim de 30 de ani diferență de vârstă? Ce fel de persoană e aia care își dorește sa fie tată la 80 de ani cu o puștoaică? De ce nu „se lasă păcăliți” de una de 50 de ani? De ce nu se lasă „păcăliți” de o italianca? De ce nu ajută femei de vârsta lor, din țara lor? Că…na, după 100 de ani trăiți cred că domnii menționați cunosc măcar o duzină de femei lipsite de ajutor.

Nu e, dom’le judecător, nu e inocent italianul, nici prost, nici păcălit. Vrea sa fută bun, tânăr și ieftin. Iar dacă fata nu mai vrea, lui ii iese gratis, asta e. Păi, a avut acces românca la cont? Nu. Păi, i-a pus pistolul la cap? Nu.El a decis prețul înainte ca ea să se dea bolnavă sau neajutorată.

Da, străinii știu: în România se suge pentru o pereche de blugi, în România salariul pe o lună e cam cât se plătește pe o cină bună în Italia, în România părinții își ghidează fetele spre ei, în România nu suntem uniți, în România miroase a foame și a „fac orice”.

Deci, nu, nu e coincidență că numai românce foarte tinere „păcălesc” italieni, asta e strategie. Și nu mă refer la tinere. Dom’ judecător, dacă un italian de 80 de ani s-ar da îndrăgostit și păcălit de fata dumnevoastră de 22 de ani, ce fel de dosar ar fi? Ar mai fi?

Auzi la el: „îmi doream un copil împreună”…Asta îmi lasă un miros acut de pedofilie înaintată, de boală, de fantezie ilegală împlinită prin stabilitate financiară.Linge, dom’le italian, și matale o „bunăciune” de 99 de ani și vezi cam câți bani face/ceri…

De ce nu ai lins una de 80 când aveai tu 20? Ți se putea agăța limba între pielea făcută cârpă și cearșafuri? Vezi, ești pervers.

Fetele care se complică cu voi, românii plecați din țară, peșterile din drumuri, bolnavii rămași, mizeria salarială… nu e o vină, e o consecință a celor ce ne-au și încă ne mai conduc si sug: hoți, hoți ca tine, căpușe!

Toți vreți bun, scump sau tânăr și musai foarte ieftin.

Știi ceva, tataie, pe mine nu mă păcălești!

Nu ai toate țiglele pe casă și nu accept să iți dregi acoperișul în țara mea, du-te la dracu’!

Loredana Boroș